Kan ik de naam van het apparaat veranderen als er een SSL-certificaat van myQNAPcloud op mijn NAS is geïnstalleerd?

Ja. Nadat u de naam van uw apparaat hebt verandert wordt het certificaat op uw NAS op de achtergrond automatisch bijgewerkt (dit proces duurt enkele seconden). Ter bescherming van het systeem om certificaten uit te geven, kan het certificaat voor één enkele licentie slechts vijf keer per dag opnieuw worden gebruikt.