Kan jeg genbruge enhedsnavnet fra min egen enhed, som allerede er registreret på myQNAPcloud?

Du kan bruge dit forrige enhedsnavn til at registrere dig på myQNAPcloud. Resultaterne kan dog være forskellige ved to scenarier, når du registrerer et enhedsnavn, som du har brugt tidligere.
Scenario 1:
Genbruge det samme enhedsnavn, som var registreret på anden enhed. Den forrige enhed med det valgte navn vil blive afregistreret fra myQNAPcloud med det samme. Derfor vil følgende tjenester blive deaktiveret på din forrige enhed:
* Alle eksisterende myQNAPcloud delelinks bliver ugyldige.
* Du vil ikke længere modtage meddelelser på parrede mobile enheder.

Scenario 2:
Genbruge det samme enhedsnavn, som var registreret på den aktuelle enhed. Følgende tjenester vil blive deaktiveret på din forrige enhed:
* Du vil ikke længere modtage meddelelser på parrede mobile enheder.
* Hvis der var installeret et SSL-certifikat på din enhed, skal du manuelt downloade og installere SSL-certifikatet efter at enheden er registreret.