Voinko käyttää uudelleen laitenimeä omasta laitteestani, joko on jo rekisteröity myQNAPcloud-palvelussa?

Voit käyttää aiempaa laitenimeä myQNAPcloud-palvelussa rekisteröitymiseen. Tulokset voivat kuitenkin olla erilaisia kahdessa käyttötavassa, kun rekisteröidään aiempi laitenimi.
Käyttötapa 1:
Saman laitenimen uudelleenkäyttö, joka oli rekisteröity toiselle laitteelle. myQNAPcloud-palvelun rekisteröinti poistetaan heti aiemmalta laitteelta valitulla nimellä. Sen vuoksi seuraavat palvelut otetaan pois käytöstä aiemmassa laitteessasi:
* Kaikki aiemmin luodut myQNAPcloud-jaetut linkit muuttuvat kelpaamattomiksi.
* Et enää saa ilmoituksia pariutetuista mobiililaitteista.

Käyttötapa 2:
Saman laitenimen uudelleenkäyttö, joka oli rekisteröity nykyiselle laitteelle. Seuraavat palvelut otetaan pois käytöstä aiemmassa laitteessasi:
* Et enää saa ilmoituksia pariutetuista mobiililaitteista.
* Jos SSL-sertifikaatti oli asennettuna laitteeseen, sinun on ladattava ja asennettava SSL-sertifikaatti, kun laite on rekisteröity.