Kan jeg bruke enhetsnavnet fra min egen enhet som allerede er registrert på myQNAPcloud?

Du kan bruke et tidligere enhetsnavn til å registrere på myQNAPcloud. Imidlertid kan resultatene være forskjellig under to ulike scenarier når du registrerer et tidligere enhetsnavn.
Scenario 1:
Et enhetsnavn som er brukt før har blitt registrert på en annen enhet. Den eldre enheten med det valgte navnet vil bli avregistrert fra myQNAPcloud med én gang. Derfor vil følgende tjenester bli deaktivert på den eldre enheten:
* Alle eksisterende myQNAPcloud-delekoblinger vil bli ugyldige.
* Du vil ikke lenger motta varslinger om sammenkoblede mobile enheter.

Scenario 2:
Bruke det samme enhetsnavnet som tidligere var brukt på den gjeldende enheten. Følgende tjenester blir deaktivert på den eldre enheten:
* Du vil ikke lenger motta varslinger om sammenkoblede mobile enheter.
* Hvis et SSL-sertifikatet ble installert på enheten din, må du laste ned og installere SSL-sertifikatet manuelt etter at enheten er registrert.