Kan jag återanvända enhetsnamnet från min egen enhet som redan registrerats på myQNAPcloud?

Du kan registrera ditt tidigare enhetsnamn på myQNAPcloud. Emellertid kan resultaten skilja sig åt och två scenarier uppstå om du registrerar ett tidigare enhetsnamn.
Scenario 1:
Återanvända samma enhetsnamn som var registrerat på en annan enhet. Den tidigare enheten med detta enhetsnamn kommer att omedelbart avregistreras från myQNAPcloud. Därför kommer följande tjänster att inaktiveras på din tidigare enhet:
*Alla befintliga myQNAPcloud-delningslänkar kommer att bli ogiltiga.
*Du kommer inte längre att motta aviseringar på parkopplade mobila enheter.

Scenario 2:
Återanvända samma enhetsnamn som var registrerat på den aktuella enheten. Följande tjänster kommer att inaktiveras på din tidigare enhet:
*Du kommer inte längre att motta aviseringar på parkopplade mobila enheter.
*Om ett SSL-certifikat fanns installerat på din enhet måste du manuellt ladda ned och installera SSL-certifikatet efter att enheten har registrerats.