Voivatko kaverini muodostaa yhteyden laitteeseeni myQNAPcloud Link-sovelluksella?

Salliaksesi QNAP-mobiilisovellusten/PC-tietokonesovellusten käyttää QNAP-laitettasi, sinun on määritettävä laitteen käyttöohjaimet julkiseen tilaan. Kuitenkin myQNAPcloud-web-sivustolla myQNAPcloud Linkin käyttö on sallittu vain, jos käyttöohjaus on määritetty mukautettuun tilaan ja ystäväsi ovat sallittujen luettelossa.