Kuinka näen laitteet, jotka ovat käyttäneet QNAP ID:täni?

Näet luettelon laitteista, jotka ovat käyttäneet tiliäsi viimeisten 60 päivän aikana (tai on parhaillaan kirjautuneena tilillesi) siirtymällä "Kirjautuneena laitteisiin"-sivulle. Voit tarkistaa tiedot, joka koskevat viimeistä aktiviteettia kullakin laitteella, kuten viimeinen kerta ja paikka, kun käytit sillä tiliäsi. Nämä tiedot auttavat sinua poistamaan tilisi käytön laitteelta tai muuttamaan salasanaasi, jos havaitset epäilyttävää aktiviteettia. Jos kadotat laitteesi tai havaitset epäilyttävää aktiviteettia, poista tiliin käyttö kyseisiltä laitteilta.