Hvordan kan jeg se de enheter som har fått tilgang til min QNAP ID?

Du kan se en liste over enheter som har fått tilgang til kontoen din i løpet av de siste 60 dagene (eller er logget på kontoen) ved å gå til siden «Påloggede enheter». Du får informasjon om den nyeste aktiviteten på hver enhet, blant annet siste tidspunkt og sted enheten ble brukt til å få tilgang til kontoen. Denne informasjonen kan hjelpe deg med å fjerne en enhets tilgang til kontoen eller endre passordet hvis du oppdager mistenkelig aktivitet. Hvis du mister en enhet eller oppdager mistenkelig aktivitet, bør du fjerne den aktuelle enhetens tilgang til kontoen.