${_('@FAQ@')}$ - ${_('@We\'re Here to Help@')}$

Hur kan jag se vilka enheter som varit inloggade till mitt QNAP ID?

Du kan visa en lista med enheter som varit inloggade till ditt konto under de senaste 60 dagarna (eller som för närvarande är inloggade till ditt konto) genom att gå till sidan ”Logged in Devices” (inloggade enheter). Du kan kontrollera uppgifter om din senaste aktivitet på varje enhet (t.ex. senaste tid och plats du använde den för att logga in till ditt konto). Denna typ av information kan vara till hjälp för dig att ta bort åtkomst till ditt konto för en enhet eller för att ändra ditt lösenord om du upptäcker misstänkt aktivitet. Om du förlorar en enhet eller upptäcker misstänkt aktivitet bör du ta bort åtkomsten till ditt konto för den relevanta enheten.

${_('@Back@')}$