Hvordan bruger jeg QNAP Cloud Installation?

Med Cloud Installation kan du lokalisere din NAS i forbindelse med indledende konfiguration uden aktuelle oprette forbindelse til det samme netværk for at installer software.
Du kan finde dine enhed via Cloud Installations websted ved først at forbinde enheden internettet. Når der er oprettet forbindelse, sender enheden dens MAC-adresse, adresserne for LAN og WAN IP samt øvrige oplysninger til myQNAPcloud.
Efter indledende konfiguration er fuldført, skal du indtaste Cloud Key og derefter trykke på "Enter". Tjenesten Cloud Installation finder automatisk den bedst egnende metode til at oprette forbindelse til enheden. LAN-forbindelser prioriteres altid over WAN-forbindelser. Hvis der hverken kan oprettes forbindelse via LAN eller WAN, forsøger tjenesten Cloud Installation at oprette forbindelse igennem relay-serveren.
Når du har oprettet forbindelse, skal du logge på dit QNAP-id og derefter knytte et navn til enheden. Hvis du ikke har et QNAP-id, bedes du oprette et here.
Følg resten af instruktionerne for at konfigurere din enhed.