Hoe gebruik ik QNAP Cloud Installation?

U kunt tijdens de initiële installatie uw NAS opsporen met Cloud Installation, zonder dat u met hetzelfde netwerk hoeft te verbinden en software hoeft te installeren.
Verbind uw apparaat eerst met het internet, om uw apparaat via de Cloud Installation-website op te sporen. Wanneer het apparaat is verbonden, zendt het het MAC adres en de IP-adressen van LAN en WAN en andere informatie naar myQNAPcloud.
Voer na het voltooien van de initiële installatie de Cloudsleutel in en klik dan op "Enter". De Cloud Installation-service stelt automatisch de meest geschikte methode vast om met het apparaat te verbinden. LAN-verbindingen hebben altijd prioriteit over WAN-verbindingen. Als zowel de LAN- als WAN-verbindingen mislukken, dan probeert de Cloud Installation-service om via de relaisserver te verbinden.
Meld u zodra u bent verbonden aan bij uw QNAP ID en wijs dan een naam toe aan het apparaat. Als u geen QNAP ID hebt, maak er dan hier één aan.
Volg de overige instructies om het apparaat te installeren.