Hur använder jag QNAP:s molninstallation?

Molninstallationen gör det möjligt för dig att hitta din NAS under förstagångsinstallationen utan att behöva ansluta till samma nätverk och installera programvara.
För att hitta din enhet med hjälp av molninstallationswebbplatsen ansluter du först enheten till internet. Vid upprättad anslutning skickar enheten sin MAC-adress samt LAN- och WAN IP-adresser och annan information till myQNAPcloud.
Efter att förstagångsinstallationen slutförts skriver du in molnnyckeln, och klickar sedan på ”Enter” (Retur). Molninstallationstjänsten avgör automatiskt vilken metod som är lämpligast för anslutning till enheten. LAN-anslutningar prioriteras alltid före WAN-anslutningar. Om det inte går att ansluta via vare sig LAN eller WAN försöker molninstallationen att ansluta via reläservern.
När anslutning upprättats loggar du in till ditt QNAP ID och anger ett namn på enheten. Om du inte har något QNAP ID, kan du skapa ett här.
Följ resten av anvisningarna för att konfigurera din enhet.