Hva betyr tilgangsmodusene for enheten?

Tilgangsmodusene kontrollerer hvem som kan finne enheten ved å søke etter enhetsnavn og se publiserte tjenester. Det er tre moduser:
1) Offentlig – Alle får tilgang uansett om de er pålogget med en myQNAPcloud-konto eller ikke
2) Tilpasset – Bare listen over tillatte myQNAPcloud-kontoer
3) Privat – Bare deg selv.
Hvis du vil la andre bruke myQNAPcloud Link for å få tilgang til enheten din, kan du konfigurere Tilpasset modus og legge dem til på tillatelseslisten.