Vad betyder åtkomstlägena för min enhet?

Åtkomstlägena kontrollerar vem som kan hitta din enhet genom att söka efter enhetens namn och visa de publicerade tjänsterna. Det finns tre lägen:
1) Offentligt -- Alla, med eller utan inloggning med ett myQNAPcloud-konto
2) Anpassat -- Endast från listan med tillåtna myQNAPcloud-konton
3) Privat -- Endast du.
Om du vill tillåta andra användare att använda myQNAPcloud Link för att få tillgång till din enhet konfigurerar du Anpassat läge och lägger till dem till din behörighetslista.