Kan jeg få adgang til min NAS, når jeg har modtaget en e-mail om en aktiv myQNAPcloud-enhed?

En enhed bliver inaktiv, hvis den ikke sender oplysninger til myQNAPcloud i mere end 180 dage. Sørg for, at enheden altid er forbundet til internettet og opdateret. Kontroller periodisk systemets hændelseslogge og myQNAPclouds status på enheden samt enhedens opdateringstid på myQNAPcloud.
Når en enhed fjernes fra myQNAPcloud, gøres enhedens navn tilgængeligt for andre brugere, men QNAP ID forbliver reserveret.
Der findes oplysninger om tjenester, som påvirkes, når en enhed fjernes fra myQNAPcloud, på Hvordan logger jeg af myQNAPcloud?.
Der findes oplysninger om genbrug af dit enhedsnavn på Kan jeg genbruge enhedsnavnet fra min egen enhed, som allerede er registreret på myQNAPcloud?.