Voinko käyttää NAS:iani saatuani sähköpostin käytöstä poistetusta myQNAPcloud-laitteesta?

Laite poistetaan käytöstä, jos se ei lähetä tietoja myQNAPcloudiin yli 180 päivään. Varmista, että laitteesi on aina yhdistetty Internetiin ja päivitetty. Tarkista järjestelmätapahtumalokien ja myQNAPcloudin tila säännöllisesti laitteessa sekä laitteen käytettävyysaika myQNAPcloudissa.
Kun laitteen rekisteröinti poistetaan myQNAPcloudista, laitteen nimi ei ole enää muiden käyttäjien käytettävissä, mutta QNAP ID pysyy varattuna.
Lisätietoja siitä, mihin palveluihin laitteen rekisteröimisen poistaminen myQNAPcloudista vaikuttaa, on kohdassa Miten kirjaudun ulos myQNAPcloudista?.
Lisätietoja laitenimen käytön jatkamisesta on kohdassa Voinko käyttää uudelleen oman laitteeni nimeä, jonka rekisteröinti myQNAPcloudista on jo poistettu?.