Kan jag få tillgång till min NAS efter att jag fått ett e-postmeddelande om en inaktiv myQNAPcloud-enhet?

En enhet blir inaktiv om den inte skickar information till myQNAPcloud på mer än 180 dagar. Kontrollera därför att din enhet alltid är ansluten till internet och uppdaterad. Kontrollera med jämna mellanrum systemhändelseloggar och myQNAPcloud-status på enheten samt senaste uppdateringstid på myQNAPcloud för enheten.
När en enhet avregistrerats från myQNAPcloud blir enhetsnamnet tillgängligt för andra användare medan QNAP ID förblir reserverat.
För detaljerad information om tjänster som påverkas när en enhet avregistreras från myQNAPcloud går du till Hur loggar jag ut från myQNAPcloud?.
För detaljerad information om hur du återanvänder namnet på din enhet går du till Kan jag återanvända enhetsnamnet för min enhet som redan registrerats på myQNAPcloud?.