Hvad er SmartURL?

SmartURL opretter meget nemmere en forbindelse ved automatisk at detektere typen af netværksomgivelserne. Forestil dig, at kunne vælge den rigtige IP til at oprette en forbindelse, uanset om du er hjemme eller på kontoret. Hvis den interne IP og eksterne IP ikke kan forbinde, vil SmartURL kun prøve at oprette en relæ-forbindelse til din enhed, hvis myQNAPcloud Link QPKG er installeret på din enhed.