Wat is SmartURL?

SmartURL zorgt ervoor dat een verbinding sneller gemaakt kan worden door automatisch het type netwerkomgeving te detecteren. Stelt u zich het gemak eens voor van het kiezen van het juiste IP-adres om een verbinding tot stand te brengen ongeacht of u nu thuis of op kantoor zit. Als zowel de interne als het externe IP-adres geen verbinding kunnen maken, zal SmartURL proberen een relaisverbinding maken met uw apparaat als myQNAPcloud Link QPKG op uw apparaat is geïnstalleerd.