Hva er SmartURL?

SmartURL forenkler tilkoblinger ved å automatisk oppdage typen nettverksmiljø. Det gjøres enkelt ved at riktig IP-adresse for å etablere en forbindelse velges enten du er hjemme eller på kontoret. Hvis det ikke er mulig å koble til med enten den interne eller den eksterne IP-adressen, vil SmartURL prøve å etablere en relé-tilkobling til enheten dersom myQNAPcloud Link-QPKG-programvarepakken er installert på enheten.