Hvad er fordelen ved et myQNAPcloud SSL-certifikat?

Inden du installerer et myQNAPcloud SSL-certifikat, vil din webbrowser advare dig, når du forbinder til webgrænsefladen for en QNAP NAS vha. HTTPS., f.eks. (https://nossl.myqnapcloud.com). Det er fordi webbrowseren er i tvivl om den er forbundet til den korrekte webserver for internetadressen, eller hvis der er hackere, der er gået ind på webserveren og aflæser dine data.

Hvis du installerer et myQNAPcloud SSL-certifikat på din NAS og forbinder til din NAS med dens myQNAPcloud internetadresse, vil din webbrowser genkende den som autentisk, fordi certifikatet er underskrevet af en tiltroet certifikatsmyndighed (CA). Ved at bruge et myQNAPcloud SSL-certifikat, kan sikkerheden for din NAS forbedres, og det forbedrer også troværdigheden af din webserver på NAS'en.