Wat is het voordeel van een SSL-certificaat van myQNAPcloud?

Voordat u een certificaat van myQNAPcloud gaat installeren zal uw webbrowser u een waarschuwing tonen als u via HTTPS verbinding maakt met de gebruikersinterface van een QNAP NAS (bijvoorbeeld: https://nossl.myqnapcloud.com). Dit is omdat de browser niet zeker is of het verbinding maakt met de juiste webserver van het internetadres, of dat er hackers bezig zijn met het simuleren van de webserver en uw data onderscheppen.

Als u een SSL-certificaat van myQNAPcloud op uw NAS installeert en verbinding maakt met uw NAS via het internetadres van myQNAPcloud ervan, zal u browser het als authentiek erkennen omdat het certificaat werd ondertekent door een Certificate Authority (CA) die wordt vertrouwt. Het gebruik van een SSL-certificaat van myQNAPcloud kan de beveiliging van uw NAS verbeteren, en verbetert tevens de geloofwaardigheid van uw webserver op de NAS.