Hva er fordelen med et myQNAPcloud-SSL-sertifikat?

Før du installerer et myQNAPcloud-SSL-sertifikat, vil nettleseren din varsle deg når du kobler til web-brukergrensesnittet til en QNAP NAS med HTTPS, f.eks. (https://nossl.myqnapcloud.com). Det er fordi nettleseren er usikker på om den kobler seg til riktig web-server på den Internett-adressen, eller om hackere utgir seg for å være web-serveren og fanger opp dine data. Hvis du installerer et myQNAPcloud-SSL-sertifikat på NAS-en og kobler til NAS med dens tilhørende myQNAPcloud-Internett-adresse, vil nettleseren din gjenkjenne den som autentisk fordi sertifikatet er signert av en klarert sertifiseringsinstans (CA). Bruk av et myQNAPcloud-SSL-sertifikat kan forbedre sikkerheten for NAS-er, og det forbedrer også troverdigheten til web-serveren på NAS-en.