Miksi myQNAPcloud Link-yhteyden tila näytetään Yhteys katkaistu / Poikkeava -tilana?

Yhteys katkaistu: Turbo NAS ei voi muodostaa yhteyttä internetiin. Yritä asettaa reititin uudelleen tai ota yhteys internet-palveluntarjoajaasi. Poikkeava: Katso Turbo NAS -palvelimen lokeista yksityiskohtaiset tiedot. Voit yrittää yhteyden palauttamista painamalla Yhdistä uudelleen -painiketta. Saat lisätukea lähettämällä virheenkorjausraportin myQNAPcloud-tukitiimille napsauttamalla tietokuvaketta myQNAPcloud Link-sovellusikkunan oikeassa yläkulmassa.