Waarom wordt de verbindingsstatus van myQNAPcloud Link weergegeven als Verbinding verbroken/Abnormaal?

Verbinding verbroken: Uw Turbo NAS kan geen verbinding maken met het Internet. Probeer uw router te resetten, of neem contact op met uw Internet Service Provider (ISP). Abnormaal: Raadpleeg de logs van uw Turbo NAS voor meer gedetailleerde informatie. U kunt proberen de verbinding te herstellen door op de knop "Opnieuw verbinden" te drukken. Stuur voor meer assistentie een debug-rapport naar het ondersteuningsteam van myQNAPcloud door op het informatiepictogram rechtsboven in het venster van de myQNAPcloud Link app te klikken.