Varför att visas myQNAPcloud Link:s anslutning som nedkopplad/onormal?

Nedkopplad: Din Turbon NAS har ingen åtkomst till internet. Försök återställa din router eler kontakta din internetleverantör. Onormal: Kontrollera loggfilerna från din Turbon NAS för mer detaljerad information. Du kan försöka ansluta igen genom att trycka på omstartsknappen. För mer hjälp, skicka en felrapport till mQNAPcloud:s supportteam genom att klicka på informationsikonen högst upp i högra hörnet av myQNAPcloud Link-fönstret.