Vil QTS SSL certifikatapp'en forny mit Let's Encrypt SSL-certifikat automatisk, inden det udløber?

Ja. Hvis du aktiverer funktionen "Forny automatisk", når du anmoder om et Let's Encrypt SSL-certifikat, fornys certifikatet derefter automatisk, når dets udløbsdato nærmer sig. Du kan også ændre indstillingerne for automatisk fornyelse af et eksisterende certifikat med QTS SSL certifikatapp'en
Automatisk fornyelse fungerer på følgende måde:
1. 30 dage inden et certifikat udløber, vil QTS SSL certifikatapp'en prøve at forny certifikatet.
2. For at bekræfte, at du stadig kontrollerer domænet, vil Let's Encrypt sende en udfordringsanmodning til myQNAPcloud DNS-serveren.
3. Hvis myQNAPcloud's DNS-server ikke kan svare på udfordringsanmodningen, vil QTS SSL certifikatapp'en derefter starte andre udfordringsmetoder igennem port 80 eller 443.
4. Certifikatet vil blive downloadet til din enhed, når udfordringsanmodningen er besvaret.
5. Webserveren genstartes efter anvendelse af det nye certifikat.

Bemærkninger: Fornyelse af et certifikat igennem port 443 kræver, at der først genereres et nyt selvunderskrevet certifikat. Webserveren genstartes efter at det selvunderskrevne certifikat er genereret. Dette er normalt.