Uudistaako QTS SSL -sertifikaattisovellus Let's Encrypt SSL -sertifikaattini automaattisesti ennen sen vanhenemista?

Kyllä. Jos valitset "uudista automaattisesti"-valinnan, kun otat Let's Encrypt SSL -sertifikaatin käyttöön, sertifikaatti uudistetaan automaattisesti, kun sen vanhenemispäivämäärä on lähellä. Voit myös muuttaa olemassa olevan sertifikaatin automaattista uudistamisasetusta käyttämällä QTS SSL -sertifikaattisovellusta
Automaattinen uudistaminen toimii seuraavasti:
1. 30 päivää ennen sertifikaatin vanhenemista QTS SSL -sertifikaattisovellus yrittää uudistaa sertifikaatin.
2. Vahvistaakseen, että hallitset edelleen toimialuetta, Let's Encrypt lähettää haastepyynnön myQNAPcloud -DNS-palvelimelle.
3. Jos myQNAPcloud-palvelun DNS-palvelin ei pysty suorittamaan loppuun haastepyyntöä, QTS SSL -sertifikaattisovellus käynnistää muita haastemenetelmiä käyttäen porttia 80 tai 443.
4. Sertifikaatti ladataan laitteellesi, kun haastepyyntö on suoritettu loppuun.
5. Web-palvelin käynnistetään uudelleen, kun uusi sertifikaatti otetaan käyttöön.

Huomautukset: Sertifikaatin uudistaminen käyttämällä porttia 443 vaatii ensin uuden itse allekirjoitetun sertifikaatin luomisen. Kun itse allekirjoitettu sertifikaatti on luotu, web-palvelin käynnistetään uudelleen. Tämä on normaalia toimintaa.