Zal de app QTS SSL Certificate mijn SSL-certificaat van Let's Encrypt automatisch vernieuwen voordat het verloopt?

Ja. Als u de optie "Automatisch vernieuwen" aanvinkt als u een aanvraag indient voor een certificaat van Let's Encrypt, dan zal het certificaat automatisch worden vernieuwd als de vervaldatum ervan nadert. Tevens kunt u de instellingen voor het automatisch vernieuwen van een bestaand certificaat veranderen met behulp van de app QTS SSL Certificate
Automatisch vernieuwen werkt als volgt:
1. De app QTS SSL Certificate zal 30 dagen voor dat een certificaat komt te vervallen proberen het certificaat te vernieuwen.
2. Let's Encrypt zal een verzoek tot uitdaging naar de DNS-server van myQNAPcloud verzenden om te controleren of u nog steeds de beheerder bent van het domein.
3. Als de DNS-server van myQNAPcloud het verzoek tot uitdaging niet kan voltooien, dan zal de app QTS SSL Certificate andere methoden tot uitdagen proberen via poort 80 of 443.
4. Het certificaat zal naar u apparaat worden gedownload zodra de uitdaging werd voltooid.
5. Nadat het nieuwe certificaat werd toegepast zal de webserver opnieuw worden opgestart.

Opmerkingen: Voor het vernieuwen van een certificaat door middel van poort 443 moet een automatisch ondertekende certificaat worden gegenereerd. Nadat het automatisch ondertekende certificaat werd gegenereerd zal de webserver opnieuw worden opgestart. Dit is normaal gedrag.