Vil QTS SSL-sertifikatappen fornye mitt Let's Encrypt SSL-sertifikat automatisk før det utløper?

Ja. Hvis du markerer ved «Automatisk fornyelse» når du søker om et Let's Encrypt SSL-sertifikat, blir sertifikatet automatisk fornyet når det er nær utløpsdatoen. Du kan også endre innstillingen for automatisk fornyelse til et eksisterende sertifikat med QTS SSL-sertifikatappen
Automatisk fornyelse fungerer på følgende måte:
1. 30 dager før et sertifikat utløper, vil QTS SSL-sertifikatappen prøve å fornye sertifikatet.
2. For å bekrefte at du fortsatt kontrollerer domene vil Let's Encrypt sende en utfordringsforespørsel til myQNAPcloud DNS-serveren.
3. Hvis myQNAPcloud DNS-server ikke kan fullføre utfordringsforespørselen, vil QTS SSL-sertifikatappen starte andre utfordringsmetoder med port 80 eller 443.
4. Sertifikatet blir lastet ned til enheten når utfordringsforespørselen er fullført.
5. Web-serveren starter på nytt etter at det nye sertifikatet tas i bruk.

Obs: For å fornye et sertifikat med port 443 må et nytt selvsignert sertifikat først genereres. Web-serveren starter på nytt etter at det nye sertifikatet genereres. Dette er normalt.