${_('@FAQ@')}$ - ${_('@We\'re Here to Help@')}$

Kommer SSL-certifikatappen i QTS att automatiskt förnya mitt SSL-certifikat från Let's Encrypt innan det upphör att gälla?

Ja. Om du markerar alternativet ”Auto renew” (förnya automatiskt) när du begär ett SSL-certifikat från Let's Encrypt förnyas certifikatet automatiskt när utgångsdatumet närmar sig. Du kan även ändra inställningen för automatiskt förnyande för ett befintligt certifikat med hjälp av SSL-certifikatappen i QTS
Automatiskt förnyande fungerar på följande sätt:
1. Trettio (30) dagar innan ett certifikat upphör att gälla försöker SSL-certifikatappen i QTS att förnya certifikatet.
2. För att få bekräftat att det fortfarande är du som kontrollerar domänen skickar Let's Encrypt en begäran om autentisering till myQNAPclouds DNS-server.
3. Om myQNAPclouds DNS-server inte kan uppfylla begäran om autentisering startar SSL-certifikatappen i QTS andra autentiseringsmetoder som använder port 80 eller 443.
4. Certifikatet laddas ned till din enhet efter att autentiseringen slutförts.
5. Webbservern kommer att startas om efter att det nya certifikatet tillämpats.

OBS! För att kunna förnya ett certifikat genom port 443 krävs det först att ett nytt självsignerat certifikat genereras. Efter att det självsignerade certifikatet genererats startas webbservern om. Det här är normalt beteende.

${_('@Back@')}$