Hvordan kan jeg slette mit QNAP-id?

Artık myQNAPcloud kullanmakla ilgilenmiyor ve hesabınızı silmek istiyorsanız, silindikten sonra hesabınızı tekrar etkinleştiremeyeceğinize lütfen dikkat edin.

Bemærk venligst følgende:
* Alle data, som er associeret med din konto, kan ikke gendannes efter at kontoen er slettet.
* Alle enheder, som er registreret med denne konto, vil blive fjernet.
* Du vil derefter ikke have myQNAPcloud-fjernadgangstjenester til dine enheder.
* Dine indkøbte myQNAPcloud SSL-certifikater vil blive slettet.
* Din købte licens fra Licensbutik bliver slettet.
* Dine eksisterende myQNAPcloud links til deling vil blive ugyldige.
* Du vil ikke modtage meddelelser på parrede mobile enheder.
* Alle kontakter, som er associeret med denne konto, vil blive slettet.