${_('@FAQ@')}$ - ${_('@We\'re Here to Help@')}$

Hoe kan ik QNAP ID verwijderen?

Als u niet meer bent geïnteresseerd in het gebruik van myQNAPcloud en uw account wilt verwijderen, moet u er rekening mee houden dat u uw account niet meer kunt heractiveren zodra uw account is verwijderd.

Houd rekening met het volgende:
* Alle data geassocieerd met uw account kan niet worden hersteld nadat het account is verwijderd.
* Alle apparaten aangemeld met dit account zullen worden verwijderd.
* U zult geen gebruik meer kunnen maken van de externe toegangsservices van myQNAPcloud voor uw apparaten.
* De door u gekochte SSL-certificaten van myQNAPcloud zullen worden verwijderd.
* Uw aangeschafte licenties van License Store worden verwijderd.
* Uw bestaande deellinks van myQNAPcloud worden ongeldig.
* U zult geen meldingen ontvangen op gepaarde mobiele apparaten.
* Alle contacten geassocieerd met dit account zullen worden verwijderd.

${_('@Back@')}$