Hur kan jag ta bort QNAP ID?

Om du inte längre är intresserad av att använda myQNAPcloud och vill ta bort ditt konto bör du vara medveten om att du inte kommer att kunna återaktivera ditt konto efter att det tagits bort.

Var uppmärksam på följande:
* Inga data som är associerade med ditt konto kommer att kunna återställas efter att kontot tagits bort.
* Alla enheter som är registrerade med det här kontot kommer att tas bort.
* Du kommer inte längre att kunna använda myQNAPclouds fjärråtkomsttjänster för dina enheter.
* De myQNAPcloud-SSL-certifikat som du köpt kommer att tas bort.
* Inköpta licenser i Licensbutik tas bort.
* Dina befintliga myQNAPcloud-delningslänkar kommer att bli ogiltiga.
* Du kommer inte att få några meddelanden om parkopplade mobila enheter.
* Alla kontakter som är associerade med det här kontot kommer att tas bort.