Mitä tarkoittaa huutomerkki "Automaattinen reitittimen määritys"-välilehden vieressä?

Se tarkoittaa, että UPnP-reititintä ei löydy QNAP-laitteesi verkosta. Voit tehdä seuraavat toimenpiteet tämän ongelman tutkimiseksi:
1) Varmista, että QNAP-laitteesi verkkoasetukset on määritetty oikein.
2) Varmista, että reitittimesi tukee UPnP:tä, ja että sen UPnP-toiminto on kytketty päälle.
3) Varmista, että QNAP-laitteen oletusyhdyskäytävä on määritetty verkkoliittymään, joka voi muodostaa yhteyden reitittimeen.
4) Käynnistä reititin uudelleen ja paina Automaattinen reitittimen määritys -sivulla [Hae uudelleen]-painiketta.