${_('@FAQ@')}$ - ${_('@We\'re Here to Help@')}$

Wat betekent het als er een uitroepteken naast het tabblad: "Automatische routerconfiguratie" staat?

Het betekent dat er geen UPnP-router is aangetroffen op het netwerk van uw apparaat van QNAP. U kunt de volgende stappen uitvoeren om deze zaak te onderzoeken:
1) Controleer of de netwerkinstellingen van uw apparaat van QNAP goed zijn ingesteld.
2) Controleer of uw router met UPnP werkt, en dat de UPnP-functie ervan is ingeschakeld.
3) Controleer of de standaard gateway van uw apparaat van QNAP is ingesteld op de netwerkinterface welk verbinding kan maken met uw router.
4) Start uw router opnieuw op en druk op [Opnieuw scannen] op het scherm: Automatische routerconfiguratie.

${_('@Back@')}$