Vad betyder det om det finns ett utropstecken bredvid fliken ”Auto Router Configuration”?

Det betyder att ingen UPnP-router hittas på din QNAP-enhets nätverk. Du kan undersöka problemet genom följande steg:
1) Säkerställ att nätverksinställningarna för din QNAP-enhet är rätt konfigurerade.
2) Bekräfta att din router stödjer UPnP och att dess UPnP-funktion har aktiverats.
3) Säkerställ att din QNAP-enhets standardgateway är konfigurerad till det nätverksgränssnitt som kan ansluta till din router.
4) Starta om din router och tryck på knappen [Rescan] på sidan Auto Router Configuration.