QNAP Cloud - Sikkerhed, Ansvarsfraskrivelse og Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Sikkerhed og personlige oplysninger er topprioriteter hos QNAP. Hver gang du bruger en af vores QNAP Cloud-tjenester, gør vi det til en prioritet at beskytte dine data og sikre uafbrudt tjeneste. Disse er kerneprincipper i designet af vores produkter, teknologier, processer, træning af tjenesteeksperter og selve kernen af vores virksomhed.
Sikkerhed
Via QNAP Cloud-tjenester leverer vi sikre, robuste tjenester til vores kunder over hele verden. Vi gør dette på en række måder.
Privatliv
Vi forstår, at når du bruger vores skytjenester, har du tillid til vores brug af dine mest dyrebare aktiver - dine data. Vi forpligter os til at opbevare dine personlige data sikre.
Cookies
Vi tror på, at vi skal være klare og åbne om, hvordan vi indsamler og bruger data relateret til dig. Vi vil gerne levere detaljerede oplysninger til dig som tegn på gennemsigtighed om, hvordan og hvornår vi bruger cookies til QNAP Cloud.
Tjenester
QNAP Cloud består af flere tjenester, som kan indsamle forskellige typer data til forskellige formål på forskellige måder under QNAP's politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan interagere med QNAP Cloud-tjenester via websteder, mobilprogrammer, softwareprogrammer og QNAP-enheder. Du kan altid gennemgå specifikationerne for hver tjeneste og så beslutte de oplysninger, som du vil dele med os.
Tekniske oplysninger
Sikkerhed
Privatliv
Tjenester
Cookies
Tekniske oplysninger
Beskyttet dataoverførsel
Alle fortrolige data, der overføres mellem dig og QNAP Cloud godkendes og krypteres. QNAP Cloud API bruger HTTPS (HTTP over TLS), som implementeres som standard til onlinetransaktioner og -banking. Det giver godkendelse og beskyttelse mod luring, ændring og forfalskning af meddelelser.
Beskyttet datalager
QNAP Cloud-datalager beskyttes af flere sikkerhedslag i datacentre af verdensklasse. Adgang til data er begrænset og logføres for registrering af unormale forhold og revision. Data krypteres, før de gemmes på lagermedier, mens krypteringsnøgler lagres og styres på separate medier.
Autentificering
Dine konto- og enhedsdata kan kun åbnes, efter du godkender din QNAP-konto (QID). Din QID er yderligere beskyttet af tofaktorgodkendelse, som giver et ekstra sikkerhedslag for at sikre, at du er den eneste person, som kan åbne din konto, selv om andre gætter din adgangskode. Derudover bliver din QID- login-adgangskode aldrig gemt på nogen enhed. Du kan også altid tilbagekalde adgangsrettigheder givet til en enhed.
Logning af kontoaktivitet
QNAP Cloud-serveren bevarer en detaljeret kontologfil, som gør revision mulig for din QID. Du kan overvåge dine kontoaktivitetslogfiler for at kontrollere unormal kontoaktivitet. Du kan modtage revisionsmeddelelser via e-mail, når vigtige ændringer finder sted på din konto, f.eks. login-forsøg med QID på en ny enhed.
Opdelt sikkerhedsstyring
Vi tilbyder omfattende tjenester for fjernadgang til din enhed samt mekanismer, du kan bruge til at styre de tjenester, du har adgang til iht. netværksmiljøet og sikkerhedskravene. Denne opdelte styring tillader dig at overholde princippet om mindste privilegium.
Drift i verdensklasse
Vi kører QNAP Cloud-tjenester på datacentre i verdensklasse, som leverer fremragende netværksforbindelser og robuste faciliteter. Tjenesterne hostes på redundante servere med mulighed for skalering. Vigtige data replikeres i realtime og sikkerhedskopieres periodisk. Vi anvender også systemer til kontinuerlig overvågning og logningsanalyse af tjenester, og enhver forringelse af serviceniveauet kan således registreres og genoprettes med rettidig omhu.
Principper

Vores privatlivsprincipper styrer den måde, vi designer og implementerer vores løsninger og procedurer til at sikre dit privatliv.

• Vi indsamler kun data, som vi har brug for, til at hjælpe dig eller forbedre dine tjenesteoplevelse.
  • Vi giver dig kontrollen over dit privatliv ved at give dig enkle privatlivsmuligheder og letanvendelige værktøjer.
  • Når du fravælger, afslutter dit tjenesteabonnement eller sletter dine data, vil vi fjerne dine data fra vores system. I tilfælde af at dine data er påkrævede til juridiske formål, vil vi ikke bevare dem i systemet længere end seks (6) måneder.
  • Hos QNAP mener vi, at dit privatliv er en fundamental menneskeret. Vi retter os mod at forsvare denne ret, som bedste vi kan inden for parametrene af dine lokale privatlivslove.
  • Vi sørger for, at vi er gennemskuelige i vores dataindsamling og -behandling, så du kan tage indforståede beslutninger om dit dataprivatliv.
Dine rettigheder

Du har visse rettigheder mht. de oplysninger, vi opbevarer om dig, herunder:

• Retten til at anmode om, at vi sletter dine personlige data, når det ikke længere er nødvendigt for os at opbevare dem.
  • Retten til at anmode om, at vi retter evt. personlige data, hvis du finder noget af det upræcist eller forældet.
  • Retten til at anmode om, at vi sletter dine personlige data, når det ikke længere er nødvendigt for os at opbevare dem.
  • Retten til at trække dit samtykke til behandling af dine data tilbage.
  • Retten til at begrænse vores behandling af dine personlige data eller afvise vores brug af dine personlige data.
  • Retten til at fremsende en klage mht. vores behandling af dine data hos de kompetente myndigheder, hvor du bor, eller hvor data behandles.

Dine rettigheder kan være begrænsede under forhold, hvor vi skal overholde juridiske årsager til behandling af dine data, som overskriver dine interesser og rettigheder, eller vi skal fortsætte med at behandle dataene for at oprette, udøve eller forsvare juridiske krav.

Vær også opmærksom på, ag hvis du udover din ret til at slette data, til at begrænse eller afvise vores behandling eller trække dit samtykke tilbage, kan vi ikke fortsætte med at levere vores tjenester til dig, hvis de nødvendige data til behandling mangler.

Dine valg

Vi designer vores produkter og tjenester til at tilbyde dig fleksibilitet til at styre dine data. Du kan vælge de data, der skal deles, stoppe deling med og slette på ethvert tidspunkt. Vi overfører kun dine data til QNAP Cloud, når funktionen er aktiveret. Kun de data, der er påkrævede til den bestemte funktion bliver overført. Hvis data gemmes på QNAP Cloud, kan du gennemgå og ændre data på din QNAP-enhed, program eller websted. Hvis du beslutter at deaktivere funktionen, bliver alle data på QNAP Cloud relateret til funktionen slettet.

Hvis du ikke er enig med den måde en bestemt funktion behandle dine data, kan du vælge ikke at bruge funktionen. QNAP Cloud er designet til at give dig mulighed for at benytte de fleste af funktionerne uden at kræve, at du leverer data. Du kan f.eks. stadig bruge din QID til at få adgang til tjenesterne selv uden at angive et personligt profilbillede.

Hvis du ikke er tilfreds med QNAP Cloud-tjenesten, eller hvis du har spørgsmål, skal du bare kontakte os.

Ikke-personlige data
Vi indsamler også data i et format, der ikke alene tillader direkte tilknytning til nogen enkeltperson. Vi kan indsamle dine aktiviteter på vores websted, skytjenester, software og hardware. Data anonymiseret, før de lagres på vores servere. Vi aggregerer så disse data for at hjælpe os forstår de dele af vores websted, produkter og tjenester er mest interessante for dig, og bruger disse indsigter til at levere mere nyttige oplysninger til dig.
Hvad er en cookie?
En cookie er en lille fil, der placeres på din enhed, som muliggør QNAP Cloud-funktioner. Cookies spiller en vigtig rolle i at gøre din weboplevelse bedre. Uden dem kan surfing på nettet være frustrerende.
Cookiebrug

Vi bruger cookies på vores websteder og i mobilprogrammer. Enhver browser, der bruges til at besøge disse websteder, modtager cookies til følgende formål:

• Sikkerhed: Vi bruger sikkerhedscookies til at godkende brugere, forhindre svindelbrug af loginoplysninger og beskytte brugerdata mod uautoriserede parter. Vi bruger også cookies til at holde styr på dine computere. Dette sætter dig i stand til at springe totrinsverificering over.
  • Præferencer: Disse cookies gør det muligt for vores websteder at huske dine præferencer, f.eks. dit område og sprog, så vi bedre kan tilpasse din oplevelse.
  • Ydeevne: Vi bruger denne type cookies til at forstå, hvordan besøgende bruger vores websteder. Disse data aggregeres og anonymiseres. Data som sidebesøg, indlæsningstid og indlæsnningsfejl hjælper os med at forbedre design og funktionalitet af vores websteder.
Do Not Track (DNT) (Spor ikke)
DNT er en koncept, der fremmes af myndigheder, f.eks. U.S. Federal Trade Commission (FTC). Det opfordrer internetbranchen til at udvikle og implementere mekanismer, der sætter internetbrugere i stand til at kontrollere sporingen af deres onlineaktiviteter på tværs af websteder via browserindstillinger. QNAP Cloud sporer ikke kundeaktivitet over tid og på tværs af tredjepartswebsteder til målrettede annonceringsformål. Derfor reagerer det ikke på DNT-signaler.
Kontrol af cookies

De fleste browsere accepterer automatisk cookies. DU kan ændre dine browserindstillinger til enten at afvise vores cookies eller bede dig acceptere en cookie. De fleste browsere lader dig også gennemgå og slette cookies. Hvis en browser ikke accepterer cookies, eller hvis du afviser en cookie, kan det også stoppe dig fra at gemme tilpassede indstillinger, f.eks. loginoplysninger, og nogle dele af vores websteder vil måske ikke fungere korrekt.

Kontocenter (QID)

Din QID er den konto-id, du bruger til alt relateret til QNAP Cloud. Du bruger den, når: du registrerer en QNAP NAS via myQNAPcloud for at aktivere fjernadgangstjeneste og begivenhedsunderretninger, køber en licens i QNAP-licensbutikken og bruger QNAP-mobilprogrammer til at oprette forbindelse til din NAS.

Når du opretter en QID i QNAP-kontocenter eller linker din QID til dine andre skykonti, f.eks. Facebook eller Google, kan vi indsamle dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse og profilbillede. Vi vedligeholder også din kontopræferencer, herunder sprog og tidszone og logger dine kontoaktiviteter af sikkerhedshensyn.

Vi bruger din QID til at kontrollere din identitet, give adgangsrettigheder og kommunikere med dig. Du og andre brugere med QID kan identificere hinanden i QNAP Cloud vha. jeres QID'er. Dine venner kan f.eks. oprette delelinks på deres egen QNAP NAS og sende dig en e-mailinvitation via den e-mailadresse, der er linket til din QID-profil. Da dine navne og profilbillede er tilgængeligt for andre brugere i QNAP Cloud, kan du kontrollere din liste over kontakter baseret på deres QID'er.

Når du logger ind på et QNAP-produkt, webinterface eller mobil- eller PC-program med din QID, kan vi indsamle de grundlæggende konfigurationer og IP-adresse for software eller enhed, som du brugte til at logge ind med.

Du kan logge ind på QNAP-kontocenter (https://account.qnap.com/) for at se dine QID-profildata.

myQNAPcloud

myQNAPcloud leverer fjernforbindelsestjeneste til mange QNAP-produkter. Når du registrerer din enhed på myQNAPcloud, overføres de grundlæggende konfigurationer og fjernforbindelsesdata, f.eks. IP-adresse, portnumre og URL'er hele tiden og gemmes i QNAP Cloud. Dette sætter dig og dine venner i stand til at oprette forbindelse til din QNAP-enhed via QNAP-software og websteder kun vha. din enhedsnavn eller URL. Til beskyttelse af dine personlige oplysninger muliggør myQNAPcloud også, at du kontrollere, hvem der kan hente disse data fra enheden. myQNAPcloud leverer kun forbindelsestjeneste og adgang til filerne eller tjenesterne. Din enhed kræver stadig, at du indtaster dit brugernavn og din adgangskode.

• DDNS
  • myQNAPcloud Link
  • Online Document Viewer
  • Understøttende tjenester
Hvis du bruger dit myQNAPcloud DDNS-navn (enheds_navn.myqnapcloud.com) til at oprette forbindelse til dit QNAP-produkt, oprettes forbindelsen direkte mellem din klientenhed og dit QNAP-produkt. myQNAPcloud bruger kun DNS-navneforspørgslen til at levere den tilhørende WAN IP-adresse for dit QNAP-produkt. Normalt videresender din internetudbyders (ISP’s) DNS-server DNS-forespørgslen, så QNAP Cloud-servere ikke gemmer din enheds IP-adresse. Serverne bruger også maskering til at anonymisere kilde-IP-adresser. Du kan deaktivere DDNS i brugerinterfacet på dit QNAP-produkt på et hvilket som helst tidsprodukt.
Med myQNAPcloud Link leverer myQNAPcloud oversættelse af netværksadresse (NAT-T)-baseret fjernforbindelsestjeneste. Under visse netværksbetingelser, som ikke tillader direkte forbindelse til din QNAP NAS, kan data føres gennem vores servere. Vores servere logger kun oplysningsforbindelsen af sikkerhedshensyn. Trafikdata passerer kun via serverne uden at efterlade spor af indholdet. DU kan deaktivere myQNAPcloud Link i brugerinterfacet for dit QNAP-produkt på et hvilket som helst tidspunkt.
File Station og myQNAPcloud sætter dig i stand til at se dine Microsoft Office-filer, f.eks. Word og Excel i browsere. Det understøttes af online doc viewer i Microsoft Office 365 eller Google Doc-webstedet, afhængigt af den tjeneste, du vælger i brugerinterfacet. For at kunne vise indholdet af din valgte fil i browseren, bliver filen overført til Microsoft eller Google via myQNAPcloud myQNAPcloud Link. Hvis dine filer indeholder fortrolige oplysninger, bør du ikke bruge online doc viewer.
myQNAPcloud-servere leverer understøttende tjenester til QNAP-produkter. Hjælper med at identificere WAN IP-adresse og placeringen fra IP-adressen. Hjælper også med at tælle antal QTS-app-downloads. Da disse understøttende tjenester er meget enkle og egentlig er til din brugeroplevelse, anser vi dem som anonyme tjenester, og du skal ikke have en QID for at bruge dem. Til disse typer tjenester gemmer vores servere ikke nogen data, der kan bruges til at identificere eller lokalisere dine QNAP-produkter.
Hændelsesnotifikationer

Når du har registreret din NAS på myQNAPcloud, kan du aktivere push-underretninger til NAS-begivenheder. Når du aktiverer underretninger via mobil-apps eller browsere, bliver din enheds- eller browserkonfiguration gemt på QNAP Cloud-servere. Dette gøres, så når der er nye begivenheder, kan begivenhedsdata rutes korrekt til din mobil-app eller browser.

Begivenhedsdata overføres til vores servere og videresendes til den respektive udbyder af push-underretningstjeneste, afhængigt af den enheds platform, der modtager underretningerne. Apple og Safari bruger Apple Push Notification Service (APNs). Android, Chrome og Firefox bruger Google Firebase Cloud Messaging (FCM). QNAP Cloud-servere indsamler kun forbindelsesoplysninger og gemmer ikke dine begivenhedsdata.

Du kan gå til dit QNAP NAS-brugerinterface på et hvilket som helst tidspunkt for at se og slette de enheder, der modtager begivenhedsdata fra QNAP Cloud. Hvis du afregistrerer din NAS fra myQNAPcloud, bliver oplysningerne om mobil-apps også slettet.

Installation af QTS Cloud

Hvis din NAS med QTS ikke er initialiseret eller tændt uden nogen brugbare diske, vil NAS'en rapportere problemet til QNAP Cloud, så du kan identificere NAS'en via Cloud Key eller webstedet til installation af skyen (https://install.qnap.com). Hvis din NAS endnu ikke er initialiseret, kan vi indsamle forbindelsesoplysninger, når den tilsluttes til internettet.

Hvis du opretter forbindelse til webstedet for installation i skyen, kan browseren blive omdirigeret til NAS-brugerinterfacet. Den første indstillinger bliver udført via den direkte forbindelse mellem browseren og NA'en uden intervention fra QNAP Cloud. Hvis du findes på et andet netværk, vil QNAP Cloud-servere skulle rute trafikken mellem din browser og NAS'en. Serverne logger kun forbindelsesoplysninger af sikkerhedshensyn, mens trafikdata kun passerer gennem serverne uden at efterlade spor af indholdet. Du kan vælge at stoppe den første indstilling og omplacere dig til din NAS's netværk.

Vi anbefaler, at du bevarer din Cloud Key fortroligt og ikke efterlader din NAS ikke-initialiseret i længere tid. Forbindelsen af en ikke-initialiseret NAS til QNAP Cloud-servere eksisterer kun i 24 timer. Derefter slettes data.

IFTTT-integration
Du kan installere IFTTT Agent og give IFTTT-tjenesteadgang til din NAS, så den kan modtage begivenhedsmeddelelser fra din NAS. Begivenhederne kan variere fra, hvornår NAS'en registrere nye filer i en mappe, udfører handlinger eller downloader en fil fra andre skytjenester til en mappe. QNAP Cloud interagerer med IFTTT-tjenesten til godkendelse og protokoloversættelse. Trafikken mellem IFTTT og din NAS passerer gennem myQNAPcloud myQNAPcloud Link-serverne. Serveren logger kun forbindelsesoplysninger af sikkerhedshensyn, mens trafikdata kun passerer gennem serverne uden at efterlade spor af indholdet. Du kan deaktivere forbindelsen på IFTTT-webstedet.
Auth-forbindelse

Du kan oprette forbindelse fra din QNAP NAS til tredjeparts skytjenester for at få adgang til, overføre eller synkronisere dine data. Notifikationscenter kan f.eks. sende begivenhedsmeddelelser til din Gmail-konto, eller Hybrid Backup Sync kan kontinuerligt synkronisere data mellem din NAS og din Dropbox-konto.

Hvis en tredjeparts skytjeneste kræver, at du giver adgangstilladelser til din QNAP NAS via en OAuth-protokol, leverer QNAP Cloud forbindelsestjenesten (https://connector.myqnapcloud.com), som muliggør Oath-operationer mellem din NAS og tredjepartens skytjeneste. Når operationerne er færdige, kan din NAS direkte oprette forbindelse til tredjepartens skytjeneste uden intervention fra QNAP Cloud. Serverne indsamler kun forbindelsesoplysninger og gemmer ikke data for OAuth-operationerne.

Onlinebetaling

Når du køber licenser fra licensbutikken eller myQNAPcloud-SSL-certifikater, kan vi indsamle dine enheds- og faktureringsoplysninger, som kan inkludere dit navn, fakturaadresse, moms og betalingsmetode. Vi bruger disse oplysninger til at gennemføre transaktioner, generere kvitteringer og rapportere afgifter samt til revision, forhindre svindel og juridisk overholdelse.

Vi bruger certificerede tredjeparts betalingstjenester til at behandle din betaling sikkert. Dine detaljerede betalingsoplysninger, f.eks. kreditkortnummer, behandles ikke af vores servere. Betalingen behandlingen af ECPay, hvis du betaler i New Taiwan dollars og af PayPal, hvis du betaler i andre valutaer eller med din PayPal-konto.

Ved at slette din QID bliver alle dine købte varer og betalingsrecords slettet. Vi vil dog fjerne din transaktionshistorik efter min. lagringsperioden baseret på vores juridiske forpligtelser.

Licenstjeneste

Når du installerer en licens på et QNAP-produkt, kan vi indsamle oplysninger om hardwareidentifikation for QNAP-produktet, herunder serienummer, firmwareversion, IP-adresse og MAC-adresse. Dit QNAP-produkt vil oprette forbindelse til QNAP Cloud-servere fra tid til anden for at validere de installerede licenser efter behov. Hvis du ikke har installeret nogen licenser på et QNAP-produkt, oprettes der ikke forbindelse til QNAP Cloud-servere.

Nogle produkter, f.eks. McAfee-antivirus eller myQNAPcloud-SSL-certifikater tilbydes af tredjepartsudbydere, som kræver, at vi rapporterer enhedsidentifikationsoplysninger til deres fakturerings- og revisionsformål. De delte data er absolut kun til aggregerede statistikker, f.eks. optælling af antal aktiverede licenser. Ingen af dine QID'er eller andre enhedsoplysninger deles.

Du kan se licensoplysninger på brugerinterfacet på dit QNAP-produkt eller på licensbutikkens websted (https://license.qnap.com). Ved at slette din QID bliver alle dine købte licenser ugyldige. Vi vil fjerne din transaktionshistorik efter min. lagringsperioden i vores juridiske forpligtelser.

KoiBot

KoiBot er et QNAP- og IEI-produkt. IEI producerer hardwaren, mens QNAP tilbyder softwaren og skytjenesten. Skytjenesterne til KoiBot deller visse infrastrukturer med andre produktioner som QID, enhedsregistrering og push-underretninger. Du skal have en QID-konto for at bruge KoiBot. KoiBot er aktuelt kun tilgængelig i visse områder.

• Talekommandoer
  • Videoopkald
  • Cloud-album
KoiBot indeholder talekommandoer, der kræver talegenkendelse i QNAP Cloud for at forstå dine forespørgsler og i nogle tilfælde udføre kommandoer. KoiBot sender kun den registreret lyd til QNAP Cloud, når du udtrykkeligt har instrueret den til at gøre det ved enten at bruge berøringspanelet og hovedknappen eller vha. vækkeord. KoiBot behandler dine vækkeord uden at sende din stemmekommandoer til QNAP Cloud. KoiBot giver dig også udtrykkelige lyd- og visuelle stikord, når den går i lyttetilstand for din talekommandoer.
Når du bruger KoiBot og KoiTalk til videoopkald, vil QNAP Cloud-servere hjælper dig med opkaldet og vil oprette forbindelse til opkaldende sidestillede med hinanden. I det fleste tilfælde bliver trafikken for dine opkaldsdata overført direkte mellem de sidestillede. Under nogle netværksforhold, som ikke tillader direkte forbindelser mellem sidestillede, kan data gå via vores servere. Da dine opkaldsdata krypteres, før de sendes ud af klientprogrammerne, kan vores servere ikke dekryptere dataene. Serverne logger kun forbindelsesoplysninger af sikkerhedshensyn.
De billeder og videoer, der tages og registreres af KoiBot og KoiTalk uploades til dit album i QNAP Cloud. Alle medlemmer af din brugergruppe vil få adgang til det album. Filer gemmes, så længe du ønsker det. Du kan slette filerne på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan dele filer i dit album med andre, men delelinket udløber efter kort tid.
Kommunikation

Du vil modtage vigtige underretninger i overensstemmelse med dine QID-profilindstillinger. Disse underretninger kan være meddelelser om systemvedligeholdelse, sikkerhedsråd, opdateringer til vilkår og politikker for QNAP Cloud, dine køb, enhedsregistrering og adgangskodenulstilling. Da disse underretninger er kritiske og ikke marketingrelaterede, kan du ikke fravælge modtagelsen af dem.

Som standard kommunikerer vi med dig via e-mail. I nogle tilfælde, hvor du kun giver et telefonnummer, eller når du aktiverer totrinsverificering, vil vi dog sende dig meddelelser via SMS. Du er ansvarlig for at angive den korrekt e-mailadresse og telefonnummer på din QID-profil til at modtage underretninger.

Vi bruger Amazon Web Services (AWS) til at levere vores e-mail. Ved meddelelser på hele systemet kan vi indlejre en sporing i e-mailen for at spore, om e-mails blev leveret. Ved SMS bruger vi Twilio. SMS-meddelelser er ren tekst.

Hvis du kommunikerer med vores supportmedarbejdere via Helpdesk (https://helpdesk.qnap.com), kan du se politikken om beskyttelse af personlige oplysninger på Helpdesk-webstedet.

Dataanonymisering

Dataanonymisering henviser til en type databehandling, der fjerner eller ændrer data for at gøre det meget vanskeligt eller umuligt at identificere en person eller knytte data til en person. Vi har implementeret denne teknik, da den sætter os i stand til at bevare vigtige data, mens privatlivets sikres, og det minimerer risikoen for sikkerhedsbrud.

Vi anvender forskellige dataanonymiseringsteknikker baseret på følsomheden af data, og hvordan de bruges. Vi kan f.eks. fjerne e-mailadresser fra vores adgangslogfiler, mens vi bevarer andre dele af logfilerne. På den måde kan logfiler stadig indikere NAS-adgang uden at vise, hvem der fik adgang til NAS'en. Vi kan også ændre IP-adressen i vores adgangslogfiler ved at maskere den sidste byte. På denne måde kan vi stadig ca. aflede den oprindelige placering af den bruger, der får adgang til NAS'en, men ikke brugerens identitet eller enhed.

Dataanalyser

Dataanalyser er den proces, der undersøger datasæt for at få konklusioner om egenskaberne for en gruppe entiteter i stedet for en bestemt entitet. De sætter os i stand til at foretage beslutninger som budgettering og prioritering af funktioner. Data, der genereres fra dataanalyser er aggregerede data og indeholder ingen personlige oplysninger.

Vi kan udføre dataanalyse baseret på data genereret direkte eller indirekte, når du interagerer med QNAP Cloud. Vi kan f.eks. aflede forholdet for foretrukket sprog i vores brugerfællesskab baseret på indstillinger for foretrukket sprog for hver QID-bruger. Vi kan også tælle antale forbindelser baseret på adgangslogfiler på vores servere.

I nogle tilfælde kan vi indsamle dine forbrugsdata fra QNAP-produkter for at hjælpe os med at forstå, hvordan vi kan forbedre vores produkter. De indsamlede data kan regelmæssigt overføres til QNAP-skyservere. Data indeholder ikke oplysninger, der kan bruges til at identificere dig eller din enhed. Data kan omfatter din OS-version, softwareindstillinger eller antal gange, du fik adgang til en funktion. Det omfatter ikke din hardwares serienummer, dit navn eller det indhold, der er gemt på enheden. QNAP-software vil først begynde at indsamle data, når vi modtager dit udtrykkelige samtykke. Du kan stoppe indsamlingen på et hvilket som helst tidspunkt via produktets brugerinterface. Da de indsamlede data anonymiseres, anses det ikke for personlige data og kan ikke eksporteres eller slettes.

QNAP Cloud kan bruge tredjepartstjenester til at hjælpe os med at indsamle og analysere dine data. I øjeblikket bruger vi Google Analytics til at indsamle forbrugsdata til vores websteder. Nogle af vores mobile apps bruger Fabric (et Google-datterselskab) til analyse og nedbrudsrapportanalyse. Vi følger retningslinjerne for tjenesteudbyderne til at anonymisere de indsamlede data. Vi bruger Google Cloud til at lagre og behandle de anonymiserede analysedata. Selvom data anonymiseres, har vi stadig politikker, der styrer beskyttelse, opbevaring og adgang.

Dataplacering

Det er vigtigt for kunder at vide den geografiske placering af de data, de har givet til en skytjeneste, især for virksomheder, der arbejder i højt regulerede brancher eller i lande med databeskyttelseslove.

QNAP er en global virksomhed, og vi overfører personlige oplysninger til andre lande end det land, hvor dataene oprindelige blev indsamlet. Når vi overfører dine personlige oplysninger til andre lande, vil vi dog beskytte disse oplysninger som beskrevet i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

QNAP Cloud-tjenester leveres til vores kunder i forskellige områder. Vi har servere over hele verden, der garanterer ydelse og pålidelighed. Placeringerne for kernedataservere er i Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform-datacentre i USA. Vi har også regionale servere i Linode, Digital Ocean og Google Cloud til at hjælpe kunder uden for Kina samt i Alibaba Cloud og west.cn til at hjælpe kunder i Kina. Alle serverne er direkte kontrolleret af QNAP Cloud-driftsteamet i Taiwan.

Når du kontakter vores kundetjeneste for at hjælpe dig med at bruge vores produkter bedre eller fejlfinde problemer, kan vi dele data relateret til din anmodning med dem. Kundetjenesten, der behandler din anmodning, kan findes i andre lande.

Dataopbevaring

Den måde dine data opbevares på og slettes afhænger af datatypen, og hvordan de bruges. Nogle data slettes automatisk af den foruddefinerede politik. Nogle data kan du slette på et hvilket som helst tidspunkt på produktbrugerinterface. Vi kan opbevare visse data i længere tidsperioder, når det er nødvendigt. Når du sletter data, følger vi en slettepolitik for at sikre, at dine data er sikre og fuldstændigt fjernet fra vores servere eller kun bevares i anonymiseret format.

Når du sletter dine data fra vores system, starter vi med det samme processen til at gøre dem utilgængelige til ethvert bruger- og programmeringsinterface. For dog at beskytte vores brugere og kunder mod hændeligt datatab og for at hjælpe os med at gendanne fra potentielle katastrofer med minimeret datatab, kan vi have behov for kortvarigt at forsinke sletningen eller bevare en backup af dine data. Dine data kan forblive på vores systemer i op til seks (6) måneder, før backupen slettes.

Nogle gange kan virksomheds- eller juridiske krav forpligte os til at bevare visse data til bestemt formål og for en længere tidsperiode uanset sletning. Vi skal f.eks. bevare dine betalings- og licensdata i længere tidsperioder som påkrævet af skatte- eller regnskabsformål og dine direkte kommunikationer med QNAP.

I visse tilfælde lagrer vi det i stedet for at levere en måde at slette data på i en forudbestemt tidsperiode. Til hver type data sætter vi opbevaringstidsrammer baseret på årsagen til indsamlingen. Vi opbevarer f.eks. ikke-anonymiserede adgangslogfiler på servere i seks (6) måneder i tilfælde, hvor vi skal udtrække detaljerede oplysninger fra logfilerne til fejlfinding. Logfilerne krypteres og beskyttes vha. kraftige adgangskontrolforholdsregler.

Som med alle sletteprocesser kan rutinevedligeholdelse, uventet nedetid, softwaredefekter eller dataoverførselsproblemer medføre forsinkelser i behandlingen, og i de tidsrammer, der er defineret i denne paragraf. Vi har systemer, der er designet til at registrere og afhjælpe sådanne problemer.